FOREDRAG på Århus Business College

DEBUT MED FOREDRAG Fra hulemaleri til nutid på 30-40 min.                    Fint auditorium, et skønt publikum: Kunstforeningen, Århus Business Collge, Viby. – Farve og kunst er essentielt i relation til nutid og fremtid. – NÆRVÆR og INDSIGT! – Tak til kunstforeningen for jeres opmærksomhed. Lyset i auditoriet var dæmpet, tidsplanen … fik desværre ingen foto af publikum! 🥰 RESPONS:  Se sidst i indlægget!

RESPONS:  … “Inge holdt et meget inspirerende oplæg om farver i et kulturhistorisk lys for medlemmer af kunstforeningen ved Århus Business College. Vi fik et øjenåbnende indblik i farvernes anvendelse i både den religiøse og den verdslige orden. I løbet af 30 intensive minutter kom vi fra oldtid til dagens Århus, pædagogisk og humoristisk fremstillet med støtte i smukke slides. Vi gik både klogere og godt underholdt fra foredraget. Vi kan bestemt anbefale Inges oplæg til andre. “